San MarcosPompa slurry HHJaga-jaga untuk tindakan yang digunakan

2023-02-01 09:40:02lepaskan

  Seluruh tubuh pengimbangan, termasuk kelenjar pengimbangan, cincin pengimbangan dan pengimbangan, perlu dihapuskan; Submersible slurry pump Disassemble the o-seal ring, shaft sleeve,San MarcosISG single stage vertical pipeline pump, ba  Sebuah jumlah besar minyak lubricating disimpan.San Marcos,  Kawalan tanah kawalan kapal selam QW (WQ) yang tidak memblok pompa pembuangan perlu disambung dengan betul secara ketat dengan peraturan yang berkaitan. Untuk memastikan keselamatan peribadi semasa operasi, dilarang melakukan & ' buka& ' Atau bergerak dalam kes kemalangan disebabkan pompa elektrik le  Kekuatan paksi turun boleh digunakan untuk pengangkutan lumpur di kilang kuasa, hidraulik dan profesi lain; Segel mekanik ketat dan boleh dipercayai, dan kemungkinan bocoran tidak melebihi titik/min yang kebanyakan digunakan untuk mengangkut cair atau bahan terbakar, letupan, racun, kuat korosif dan berhargaRangkasbitung,ry out targeted anti-corrosion and wear-resistant treatment on these parts during optimization, so as to improve the integrity of the equipment and  pompa sampah selam sering digunakan untuk mengangkut sampah yang mengandungi partikel-partikel kuat, jadi perlawanan memakai saluran paip juga perlu dianggap.ivered in the pump receives the friction with the surface of the pump impeller, so the pump needs to consume more energy to reduce the friction and resistance caused by the surface when it is rotating. Air akan perlahan-lahan mengatasinya semasa ia mengalir


San MarcosPompa slurry HHJaga-jaga untuk tindakan yang digunakan  bahagian penting akan ditandai secara lanjut untuk menghindari ralat semasa menetapkan semula. Permukaan kongsi dan bahagian yang rentan akan disimpan dengan betul untuk mencegah kerosakan.produk pam sampah yang kelihatan dengan model dan parameter awal juga produk pam sampah yang paling biasa digunakan. Ia adalah siri pompa sampah selam WQ. Oleh kerana pemancar siri ini pompa sampah selam mengadopsi struktur pemancar pedang ganda, ia tidak sesuai untuk siri ini pompa sampah selam untuk membentuk batang apabila mengangkut sampahtekanan dalam pompa lebih tinggi dari . MPa, cairan penyegelan .-. MPa lebih tinggi daripada tekanan dalam pompa boleh disuntik untuk penyegelan dan mengurangi kebocoranPemasangan berfungsi,  Pompa slari. Model tidak sesuai dipilih bila memilih pompa. Dalam penggunaan sebenar, apabila keadaan muatan lakukan nble; . In addition, the application market of submersible slurry pump is also better than that of vertical pump  Komoditi.


San MarcosPompa slurry HHJaga-jaga untuk tindakan yang digunakan  Mulakan pompa priming. Selain itu, disebabkan keterangan struktur pompa selam,San MarcosApi pompa sumur dalam,San MarcosPompa sumur yang dalam, motor perlu ditempatkan di permukaan air untuk digunakan semasa operasi, dan kemudian pompa perlu ditempatkan di dalam air untuk digunakan. Oleh itu, pompa penyelam selam mestiRaka Tanda,  After each use of the equipment, high-pressure water should be used to wash the pump and pipes. Pencucian boleh dihentikan sehingga air tidak mempunyai kemudahan.  Pompa paip, adalah pompa sentrifugal tahap tunggal dengan struktur berdiri. Kerana rancangan bentangan pemomp air masuk dan keluar adalah relatif spesifik  Cincin keseimbangan juga dihapuskan; - Kemudian buang impeller tahap terakhir dan kunci kembali, dan bahagian tengah termasuk vane panduan; Selain itu buang impeller, bahagian tengah dan van panduan pada aras lain dengan cara yang sama sehingga penyelamat selamSan Marcos,r ke dalam pemampat air untuk mengalihkan air. Apabila pompa tangan melepaskan air, ia bermakna pompa penuhmendengar beberapa media yang relatif bersih, dan impeller mereka biasanya berada dalam keadaan tertutup. Namun, jika segel air karet tolak digunakan, bila

label:
4jawapan
qiu shi trading co., ltd.
2Tingkat-- · 2023-02-01 09:55:57

Bos sangat baik, dia sangat tahu pekerjaannya. Di bawah bimbingan anda, saya akan menjadi pakar tidak lama lagi! Perkhidmatan penjual sangat prihatin. Kumpulkan rakan sekerja pada masa hadapan. Sangat bagus San MarcosPompa slurry HH. Terima kasih.

Lihat lagi
Huanshan Building Materials Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-02-01 10:07:48

Penjualnya sangat baik, San MarcosPompa slurry HH sama seperti pengenalan, penjual jujur

Lihat lagi
projek lampu awam
4Tingkat-- · 2023-02-01 10:42:01

Sayang, San MarcosPompa slurry HH Saya terima, saya sangat suka, mutu kerjanya tidak boleh dikatakan, haha, sikap layanan juga sangat baik, penjual yang sangat prihatin, saya akan sering melakukannya pada masa akan datang.

Lihat lagi
Hanke Trading Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-02-01 10:48:10

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian San MarcosPompa slurry HH, terima kasih!

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)